Sezon na świeże dary natury otwarty, więc proponujemy Wam… „Jadalne kwiaty” Marzeny Kalemby-Drożdż. Zawarte jest w niej 178 przepisów na dania z kwiatami: makarony, torty, ciasta, sałatki, bułki, zupy , tarty, mięsa i wiele… wiele innych. Wszystkie one okraszone pięknymi fotografiami efektów pracy a poprzedzone praktycznymi wskazówkami dotyczącymi m.in. rozpoznawania jadalnych kwiatów.
Polecamy „Pyszne chwasty” Marzeny Kalemby-Drożdż. 137 pysznych przepisów, w tym na sałatki, pasty i sosy, zupy, koktajle, słodkości i konfitury. Wartościowe składniki, ciekawe smaki – jak je wprowadzać nauczycie się z tej książki.
Były kwiaty, chwasty… teraz czas na „Smakowite drzewa” Marzeny Kalemby-Drożdż. Solidna dawka wiedzy ale i 147 przepisów na dania z nasion, liści, kwiatów i pąków polskich drzew. Serdecznie polecamy !