Ten tydzień zaczniemy sporą sztuką mięsa (choć nie tylko). „Super grillowanie” Paula Kirka to szereg smakowitych ale i zaskakujących przepisów na dania z rusztu. Hamburgery, szaszłyki, marynaty, sosy… Dla mięsożerców i wegetarian. Polecamy!
„Bowllove zdrowe i odżywcze miski pełne smaku” Davida Beza to zbiór super pomysłów i inspiracji na danie jednogarnkowe a właściwie … jednomiskowe 🙂 : ) Dużo porad i piękne fotografie pobudzające kubki smakowe – to dwie z wielu zalet polecanej książki.
„Wege po polsku” to zbiór 130 przepisów z polskich produktów. Proste w przygotowaniu smaczne po wykonaniu : ) Książka doskonała nie tylko nie tylko dla wegan.
„Placki z różnych kuchni świata” Wandy Jackowskiej Książka zawiera 150 przepisów na oryginalne farsze mięsne, warzywne, słodko-kwaśnie i słodkie. Polecamy !